Sapanca Bölgesinde Jakuzili 4 Kişilik Bungalov
-
4 Kişilik
-
Yatak
-
1 Banyo
- Jakuzi Var
-
Özel Havuz
İlan Detayları / Açıklamalar
Bu ilan ait Detaylı açıklama ve bilinmesi gereken detaylarSapanca'da Ünlüce mevkiinde bulunan bungalov konseptli konaklama birimimiz, misafirlerimize son derece konforlu ve sıcak bir tatil deneyimi sunmaktadır. Bungalovumuzun özel ısıtmalı havuzu ve sıcak jakuzisi, bahçedeki barbeküsü ile birlikte unutulmaz bir konaklama vaat etmektedir. 2+1 düzenindeki bungalovumuzda üst katta 1 adet çift kişilik yatak, alt katta ise bir adet çift kişilik yatak bulunmaktadır. Ayrıca açılır koltuk sayesinde kişi kapasitesi arttırılabilmektedir. 4 kişi üzeri konaklamalarda her ek misafir için ayrıca ücret talep edilmektedir. Nevresim talebi durumunda ekstra 500 TL ücret uygulanmaktadır. Mutfakta 4 gözlü ocak, çay makinesi, kahve makinesi, tabak, çanak, tencere-tava ve mini buzdolabı gibi olanaklar bulunmaktadır. Özel aracınız için otopark imkanı mevcuttur. Bungalovumuz tam korunaklı olup muhafazakar bir tatil deneyimi sunmaktadır. Ayrıca, wifi erişimi de sağlanmıştır. Minimum konaklama süresi 2 gecedir.
Not: Kahvaltı için kişi başı ekstra 150 TL ücret alınmaktadır.
Not: Isıtmalı havuzun sıcaklığı 28-30 dereceye ayarlanmaktadır ve termal bir havuz değildir.
Not: Villaya girişte hasar depozitosu alınmamaktadır, ancak herhangi bir hasar durumunda masraf misafir tarafından karşılanacaktır, bu konuda belge imzalanmaktadır.
Özellikler / Olanaklar
Bu ilana ait tüm özellik ve olanakları aşağıda görebilirsinizHaftalık Fiyatlar
Fiyatlar aşağıdaki Tarih Aralıklarına göre hesaplanmaktadır.Bu villamız Satıştan Kaldırılmıştır !!!
Bu villamız 101 gün ve üzeri kiralanabilir olduğu için yeni rezervasyon alımı yapılamamaktadır. Sizlere alternatif villa önerileri sunabilmemiz için (0850) 314 91 93 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
Müsaitlik Takvimi
İlanın doluluk durumunu aşağıdaki takvimden takip edebilirsiniz.Lokasyon
Mesafeler yaklaşık olarak hesaplanmıştır. Tam konum rezervasyon sonrası sizlere verilir.- Sabiha Gökçen Havalimanı
- 102 km
- Sapanca Merkez
- 2 km
- Sapanca Gölü
- 3 km
- Sapanca Otogarı
- 2 km
- Otobüs
- 1.5 km
- Market
- 1 km
- Restaurant
- 1.5 km
- Sapanca İlçe Devlet Hastanesi
- 2.5 km
Kurallar Şartlar
Bu villaya ait uyulması gereken kurallar-
- Sigara
- Uygun Değil
-
- Evcil Hayvan
- Uygun Değil
-
- Gürültü & Parti
- Uygun Değil
-
- Çocuk (2-12)
- Uygun
-
- Ek Misafir
- Uygun Değil
-
- Bebek (0-2)
- Uygun
Su Kullanımı İnternet Havuz ve Bahçe Bakımı Elektrik Kullanımı Tüpgaz Giriş Temizliği
Ekstra Yatak Ekstra Temizlik Mama Sandalyesi Ulaşım Hizmeti Yemek Hizmeti




Sadece Kiralık Villada Tatil'a özel sürpriz
kampanya ve fırsatlardan yararlanın
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgiler için çerez politikamızı ve Kişisel Verilerin Korunması hakkında açıklama metnimizi inceleyin.