2023-03-04
551 Görüntüleme

Dalyan Bölgesinde Gezilecek Yerler

Dalyan Bölgesinde Gezilecek Yerler
Muğla ilinde Dalyan bölgesi, güzel doğası, tarihi yerleri ve plajlarıyla popüler bir turistik yerdir. Eğer Muğla Dalyan bölgesine gitmeyi düşünüyorsanız, aşağıdaki yerleri ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz:

İztuzu Plajı
Dünya Çevre ve Doğal Kaynakları Koruma Derneği tarafından "Dünyanın En İyi 100 Plajı" arasında gösterilen İztuzu Plajı, Dalyan bölgesinin en popüler plajlarından biridir.

Kaunos Antik Kenti
Dalyan bölgesinde bulunan Kaunos Antik Kenti, M.Ö. 4. yüzyıla tarihlenen tarihi yerlerden biridir. Kentte günümüzde hala çok sayıda kalıntı ve yapılar görülebilir.

Dalyan Köprüsü
Dalyan bölgesinin simgelerinden biri olan Dalyan Köprüsü, Köyceğiz Gölü üzerinde yer alır. Köprünün üzerinden geçerken göl manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Köyceğiz Gölü
Köyceğiz Gölü, Dalyan bölgesinin güzel doğal güzelliklerinden biridir. Gölün çevresinde yürüyüşler yapılabilir ve göl kıyısında dinlenme ve güneşlenme olanağı bulunur.
 

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgiler için çerez politikamızı ve Kişisel Verilerin Korunması hakkında açıklama metnimizi inceleyin.

Copyright © 2010 - 2023 Kiralık Villada Tatil. Tüm hakkı saklıdır. İzinsiz içerik kullanılmaz
BöcekSoft
Telefon
Whatsapp
Favori
Favoriler
minus
Çalışma Saatleri 09:00 - 23:59
phone-icon
Çağrı Merkezi (0850) 314 91 93
Rezervasyonlarım Villanı Ekle
minus
Tursab Belge No 11763